Skip to content

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ


С разглеждането и/или използването на този уебсайт Вие се съгласявате с правила и условия за ползване на www.elizabet.bg

Предмет на Общите условия

Общите условия регламентират отношенията, свързани с предоставянето на Услугите от Elizabet.bg чрез Сайта. Каталоговата част на Elizabet.bg е достъпнa за разглеждане от всички. Регистрацията на сайта дава възможност на Elizabet.bg от една страна да получи достоверна информация за потребителите, които искат да направят поръчка.

Стоки, обект на продажба

Обект на продажба са Стоките, предлагани в Сайта към момента на отправяне на заявка за закупуване от страна на Потребителя.
Стоките, обект на продажба чрез Сайта, са описани по вид и качество в същия. Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост! Възстановяването на сумата става с наложен платежпо куриер, в деня, в който получим артикула Ви. Или по банков път в рамките на 14 работни дни от датата на получаване на пратката.

Права и задължения на Потребителя

  • Потребителят има право да разглежда, поръчва и получава Стоките от Сайта по реда и условията посочени в него;
  • Потребителят има право да се информира за състоянието на своята Поръчка;
  • Потребителят има право на доставка на заявената Стока / Стоки на посоченият адрес за доставка, след потвърждение по телефона или e-mail от нас;
  • Потребителят носи пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и паролата. Потребителят е длъжен незабавно да уведомява Elizabet.bg и съответните власти за всеки случай на неправомерен достъп чрез използване на неговото потребителско име и парола, както и винаги, когато съществува опасност от такова използване;
  • Потребителят е длъжен да заплати цената на Поръчката си според обявения в Сайта начин.

Права и задължения на Elizabet.bg

Elizabet.bg няма задължението и обективната възможност и не контролира начина, по който Потребителите използват предоставяните Услуги.
Elizabet.bg има право, но не и задължение, да запазва материали и информация, използвани / разположени на сървъра на Elizabet.bg.
Elizabet.bg има право ежеседмично да праща бюлетин с новини до Потребителите на сайта, ако те са съгласни. Този бюлетин съдържа в себе си актуални промоции, нови продукти, новини за предстоящи празници, свежи идеи за подаръци и др.
Elizabet.bg гарантира на своите Потребители конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общите условия. Вижте пълна информация на страницата Политика за поверителност на elizabet.bg.

Формата за поръчка е съставена, на база изискванията на чл. 49 (2), и предоставя пълната информация по чл 47 (1) т. 1, 5, 15 и 16 от ЗЗП. Пълният текст на ЗЗП може да намерите в сайта на КЗП тук.

Портал за решаване онлайн спорове може да ползвате и намерите тук.

С регулаторният орган (КЗП) може да се свържете на адрес: София, пл. ”Славейков” №4А, ет.3,4 и 6

Последвайте ни: Facebook Instagram

Приятно пазаруване с Elizabet.bg

Сигурни ли сте, че искате да напуснете? Количката Ви няма да бъде запазена!

Оставете своя Email, за да запазите своята поръчка за по-късно!