Skip to content

Правила и условия за връщане и замяна


За Ваше удобство www.elizabet.bg предоставя няколко варианта за ЗАМЯНА / ВРЪЩАНЕ:
– Замяна на артикула за друг размер или за друг избран модел от нашите колекции;
– Издаване на електронен ваучер за стойността на върнатия продукт;
– Връщане на парична сума.

БЕЗПРОБЛЕМНА ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

Ако има някакъв проблем с пратката, която сте получили – неподходящ размер или просто не Ви харесва и не отговаря на очакванията Ви – моля, свържете се с нас на тел: +359 876 33 0000. Ние ще Ви обясним подробно всички детайли и начина за замяна или връщане.

* Не подлежат на замяна или връщане артикули, които са изработени по индивидуални изисквания/размери на клиента.

*  Връщане и замяна се осъществяват в 14 дневен срок от датата на получаване на артикулите.

ЗАМЯНА

Ако желаете да замените получения продукт за друг размер или друг артикул, моля, свържете се с нас на тел: +359 876 33 0000 или на e-mail: sales@elizabet.bg, за да Ви обясним как ще извършим замяната.

Това, което Вие трябва да направите, е да изпратите пратката си към нас без наложен платеж до офис на Еконт или до адреса, който ще Ви дадем. Можете да го направите с избрана от Вас куриерска фирма. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас. A ние поемаме отговорността да получите обратно продукта по замяната. Условието, на което трябва да отговаря дрехата, е да не е носена, прана или гладена. Да не е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават целостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети (без те да са свалени).

Моля, не премахвайте етикета от дрехата преди да сте я премерили.

Преди да предприемете каквито и да било действия, трябва да се свържете с нас на тел: +359 876 33 0000 или на e-mail: sales@elizabet.bg

ИЗДАВАНЕ НА ЕЛЕКТРОНЕН ВАУЧЕР

Ако желаете да замените получения продукт за електронен ваучер, моля, свържете се с нас на тел: +359 876 33 0000 или на e-mail: sales@elizabet.bg, за да Ви обясним как ще извършим замяната.

Това, което Вие трябва да направите, е да изпратите пратката си към нас без наложен платеж до офис на Еконт или до адреса, който ще Ви дадем. Можете да го направите с избрана от Вас куриерска фирма. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас. А ние поемаме отговорността да получите обратно продукта по замяната. Условието, на което трябва да отговаря дрехата, е да не е носена, прана или гладена. Да не е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават целостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети (без те да са свалени).

Моля, не премахвайте етикета от дрехата преди да сте я премерили.

ВРЪЩАНЕ

Ако желаете да върнете закупен от нас артикул, то трябва да се свържете с нас на тел: +359 876 33 0000 или на e-mail: sales@elizabet.bg. Ние ще Ви обясним как и къде да върнете продукта. Отново можете да го изпратите до офис на Еконт или да използвате услугите на избрана от Вас куриерска фирма. След като получим върнатата пратка, ние ще я прегледаме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане (да не е носена, прана или гладена, както и да е с оригиналните опаковка и етикети). След това, ние ще върнем паричната сума с наложен платеж по куриер в рамките на 5 работни дни.

Доставки при желание за ЗАМЯНА или ВРЪЩАНЕ се поемат от клиента.

Имаме две важни условия:

  1. Артикулът да няма следи от третиране – да не е носен, пран и/или гладен;
  2. Артикулът трябва да е със запазен търговски вид и да бъде придружен с касова бележка, оригинални опаковки и етикети (без те да са свалени!).

Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към. Вас с наложен платеж по куриер в рамките на 5 работни дни.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО ТЕЛЕФОНА!

elizabet.bg

Сигурни ли сте, че искате да напуснете? Количката Ви няма да бъде запазена!

Оставете своя Email, за да запазите своята поръчка за по-късно!